torsdag 28. februar 2013

Et nyfødtkort til gutt......

 STOR GLEDE!!!!


Vi har blitt besteforeldre for første gang, og jeg kan kalle meg mormor!


Stor glede her hjemme når vi ble oppgradert til mormor og bestefar og onkel:)


Og så har vi en ny onkel og tante i Trondheim:)


Som dere skjønner er vi veldig stolte alle fem!! 


Gutten måtte jo få en velkomsthilsen da vi besøkte de på barsel.



 

Her har jeg brukt papir fra Pion Design, ingen overraskelse at jeg er veldig begeistret for de:)


Pion kommer med noen ark der det er delt inn i 6"x6" og de passer perfekt til kortlaging.


Bokstavene og sommerfuglene er klippet ut av et av mønsterarkene.


Alle kanter er svertet med distress Walnut Stain.


"Boy" har jeg hatt liggende en stund og de er fra My Minds Eye.




 

Så ble det litt blomster, charms, brads, serviett og en fjær til pynt:)


Dersom du mangler blomster, bl.a slike roser, så har Cathrine på  Scrapomania  mye, men det er ikke alt hun har fått lagt inn i nettbutikken.


Inn i kortet har jeg stemplet og pyntet litt, og på den andre siden av innsiden fikk gutten en "velkommen til oss" hilsen;)


 

 


 


Da er det kun 8 dager igjen til scrappetreffet på Spjelkavik Barneskole!!! Der blir Scrapomanina med, og det har kommet og kommer masse nytt og fint til butikken;)


Og et bilde av det herlige barnebarnet må jeg jo vise;)



Scrappeklem fra Kristin

onsdag 27. februar 2013

Tagkort

Hei alle sammen..

I dag er det min dag på bloggen til scrapomania.no og jeg har så lyst å vise dere ett tagkort jeg har laget...

På slutten av dette innlegget finner du en link til en video der du ser steg for steg hvordan jeg laget dette tagkortet...




Jeg har brukt



Hug Snug bånd


stickers og bokstaver fra Prima


Hjemmelaget mists




Så stikk en tur innom nettbutikken


og du finner alt du trenger til å lage ditt eget tagkort






Detaljer av bakgrunnen




Og videoen finner du her





Håper du ble inspirert


Klem LindaSS


 

tirsdag 26. februar 2013

Godt å være 2

Blir visst aldri ferdig med sommerbildene mine, men nå er snart ferien ferdig dokumentert


. februar 1


Disse nydelige arkene kjøpte jeg hos Scrapomania i høst, og jeg var så happy når jeg så kjolen passet så godt til;) Her har jeg laget effekt på bakgrunnen med embossing i gull.


februar 3


Tok rett og slett versamark puten og bare gnidde litt vilkårlig rundt på siden, hadde på ebmossingpulver og voila! Lekkert synes jeg;) Har punchet en kant med Melissa Frances punch på det blå arket, og brukt blonder og ponponbånd. februar 2


Deilige sommerfarger!! Har puttet på blomster fra Prima, litt roser og bling. Så har jeg fått brukt to malingsprøver igjen gitt....og det digge stempelet fra Amy Tangerine.


Nå er det under to uker til Scrappetreffet i Ålesund, og jeg gleeeeder meg! Har vært innom verdens beste scrappebutikk......Scraopimaina seff!!....og hentet noen lekre papir. Så da er det bare å begynne jobben med å printe bilder og å forberede seg.


Scrappeklem fra Inger:)

Godt å være 2

Godt å være 2

Godt å være 2

mandag 25. februar 2013

Gratulasjonskort

Jeg har laget et gratulasjonskort med stempel fra La la land design. Stempelet har jeg fargelagt med promarkers og mepxy-tusjer.

lalaland


Mønsterpapiret er papirdesign.


lala-close


Stempelet kan du finne her i nettbutikken.


Ha ei kreativ og flott uke, alle sammen!


Klem fra Rannveig K

søndag 24. februar 2013

Bryllupskort

Jeg er og blir en scrapper, men innimellom så dukker kortlageren opp i meg også......slik som her;)mai 2012 004


Dette er ett bryllupskort som jeg laget til et brudepar i familien....jeg laget faktisk 2 kort, fordi jeg alltid må lage både for meg og for min kjære mor;)


Her har jeg brukt restepapir som jeg har knørvet og revet, sprayet med glimmermist i fargen pearl slik at det skinner;)mai 2012 005


Har printet ut et bilde jeg fant på nettet på bazzil. Jeg synes blonder, blomster og bling hører med på et bryllupskort så da har jeg fått på litt av det også. Har punchet ut et hjerte med en Martha Stewart punch. Litt rosa og romantisk dette.....det andre jeg laget var i en annen stil, men med bilde av brudeparet på. Om jeg får tillatelse til å legge det ut for dem så kommer det også;)


Spennende med egen blogg for Scrapomania....måtte bare prøve å legge ut her! Så blir det tur innom butikken til uka for å få hendene på noe av alt det nye lekre som har kommet inn. Faktisk ganske vanskelig å ha vinterferie på fjellet når jeg vet at nye lekrerier ramler inn;))


Scrappeklem fra Inger:)

fredag 22. februar 2013

Konfirmasjonskort


Et konfirmasjonkort til jente......


Det er ikke lenge før det blir mange konfirmasjoner rundt omkring, 






så denne gangen viser jeg et konfirmasjonskort:)



Skulle prøve ut HoneyPOP Paper Pads som Scrapomania hadde fått inn:)






 



Blir en stilig effekt av HoneyPOP på denne bysten som er Tim Holtz Bigz Die - Sewing Room

(den kommer inn på Scrapomania om ganske kort tid).







Papiret som er brukt er fra Magnolia Summer Memories delikat i fargen.

Stemplene husker jeg ikke helt hvor kommer fra.

Blomstrene er Magnolia, Wild Orchid Craft og Kort og Godt.







Inni kortet har jeg på den ene siden laget felt med mønsterpapiret som det er mulig å stikke inn penger.

Så er det et skrivefelt på den andre siden.







Jeg vil ønske riktig god helg til dere som titter innom boggen!

Klem :)




torsdag 21. februar 2013

Metallic gelatos tag

Hei hei alle sammen..


Da skal jeg gjøre et lite tappert forsøk på å lage ett innlegg i vår splitter nye blogg.. så spennende og morro ikke sant.. Nå kan vi i DT få vise dere flere bilder, mange herlige linker.. skrive tips og forklare det vi ønsker ... Dette blir morro det er sikkert..


I dag vil jeg vise dere en tag, ja det var vel en stor overaskelse for de fleste at det kom en tag fra meg.. hehehe... Til slutt i dette innlegget vil det komme ekstra informasjon om de produkter jeg har brukt samt en link rett inn i butikken..


Til å starte med så tok jeg på gelatos metallic som jeg smurte utover med hjelp av en pensel.. Deretter tok jeg en Dylusionsstensil og påførte light modeling paste. På to hjørner bare "dabbet" jeg på litt av pasten med palettkniven min


IMG_3775

Når modeling pasten er tørket påførte jeg ett nytt lag med gelatos metallic som jeg så brukte en pensel med litt vann på til å smøre utover  (i pakken med metallicgelatosene får du med en pensel som er suveren til dette)..


IMG_3776

Så tok jeg på ett tynt lag med Mod Podge glitter (den er så flott).. og sjekk den herlige metallicen som gelatosene har gitt til tagen da.. helt herlig nydelig.. Jeg bare elsker disse små fargesterke små stiftene.. de er så herlige og morro å jobbe med..


IMG_3777

Her ser du hvordan tagen ser ut nå som ett tynt lag med mod podge glitter er påført.. og vær ikke redd den tørker helt klar (jeg ville bare vise dere at den er melkehvit før den tørker.. )


IMG_3784

Og nå er tagen er ferdig tørket og pyntet.. båndet er også farget med gelatos..
Til å pynte med har jeg brukt en blomster fra Engraver serien til Prima (jeg bare elsker hele denne serien, tom med pakningen bruker jeg... ååå så herlig og har ellerede bestilt meg nytt av noe jeg har brukt opp) Klokken og det sorte båndet er også fra Prima. Resten var bare noe småtterier jeg hadde liggende.. Metallbiten som er der er også farget med gelatos i den lyseste (fersken) og sort og så ett tynt lag med matt gel medium (kjempekul effekt)


Så skal dere få litt informasjon om produktene jeg har brukt


Mod Podge glitter, ett herlig gel medium som gir en nydelig og super glitterfinish på ditt produkt. Mod Podgen fungerer også som en sealer og gjør at det som er under forblir akkurat likt samme hva jeg tilfører på toppen..
Gelatos er herlige små fargesterke små stifter, myke kremede pigmentstifter, som du kan blande både med og uten vann. De kan også brukes til å lage din egen mist, bakgrunner på AJ osv osv.. Jeg bare elsker disse små stiftene, de kan brukes til omtrent alt.
Light Modeling Paste, dette er en lettere versjon av vanlig modeling paste.. og den er fatisk letter i både konsistent og vekt.. Den smøres lettere utover og gir ett ferdig uttrykk som har ett mer transparent utseene (uten å være gjennomsiktig).  Så navnet sier alt en lettere variant av vanlig modeling paste, og jeg kommer aldri til å klare meg uten verken den ene eller den andre.. Modeling Paste er jo herlig til å skape struktur og liv i det du lager.. bygge opp og gi helt nye dimensjoner.. sammen med stensiler gir den hvilket som helts prosjekt  noe helt nytt og unikt..
Under mixed media fanen i butikken finner du masse herlig til å kose deg med for å lage dine egne bakgrunner og prosjekter.
Og så må jeg bare si ett ord om Prima Engraver serien... WOW... den er bare rå... og bilder greier aldri å vise hvor knall den egentlig er.. her er det bare løp og kjøp for denne ryker fort..


Da vil jeg bare si tusen takk for at dere kikket igjennom dette første blogginnlegget og håper dere fikk litt inspirasjon..


Klem LindaSS


 

onsdag 13. februar 2013

Hei alle kortlagere og scrappere! :)

Hei alle kortlagere og scrappere! :)

Følg med her i den nye bloggen til Scrapomania sine DT-medlemmer!