mandag 29. juni 2015

Spesielt til deg.

Hei.

Jeg vil vise et kort jeg har laget av de nye flotte papirblokkene som Scrapomania har fått inn fra Joy!. Jeg har brukt papirblokken Afternoon Tea med motiver og papirblokken Afternoon Tea med mønsterark.



Jeg har pyntet kortet med ulike blomster. I tillegg har jeg klippet ut noen blomster fra et bånd og stukket under litt her og der.



Jeg har også pyntet med swirl stanset ut med en dies fra Darice - Swirl Edge. I tillegg til en herlig swirl i resin fra Prima Marketing.

Spesielt til deg er et stempel fra KortogGodt, og stemplet på en ramme som er en dies fra Sppellbinders. Jeg har også brukt itt osteklut og en doilie.

Håper du fant litt inspirasjon.

Klem fra Marie.


søndag 28. juni 2015

Bryllupskort

Hei alle sammen...
 
Jeg leker meg fortsatt med prosjektkitet for juni, dette var jo bare så utrolig herlig... I dag har jeg laget et bryllupskort, og i tillegg til det som finnes i prosjektkitet så har jeg brukt litt gel medium, glitter og en stensil fra Tim Holtz.

 
Jeg starter helt enkelt med å lage et kort av en bit bazzill på 6x12".. lager en liten "perm" på kortet slik at jeg har plass til å lime på det herlige perlebåndet.

 
Neste steg er å ta gel medium igjennom en stensil, jeg brukte 3D gel fra Prima, og strødde så glitter over denne.

 
På kakeservietten stemplet jeg et tekststempel fra Scrapomania sin egen kolleksjon før jeg limte den fast med 3D limputer

 
Alle blomstene og blingen er med i prosjektkitet, og det er også de flotte hjertene jeg har stanset ut (det er diesen du får med prosjektkitet)

 
Inni har jeg pyntet helt enkelt, bare elsker de doble hjertene som var i juni sitt prosjektkit... herlig ikke sant..

 
Så et par detaljebilder fra innsiden og baksiden av kortet... så enkelt og så gøy..

 
Håper du fant litt inspirasjon til å leke deg videre med ditt prosjektkit..
 
Klem LindaSS
 

lørdag 27. juni 2015

Trekkspill

Denne gangen har jeg laget ett trekkspill. "Blåsebelgen" er laget av sort Bazzill. Sidene er bygget opp av sort kartong og kledd med lilla Bazzill. For å simulere knottene har jeg brukt Tim Holtz brads. Og på kantene er det brukt Tim Holtz box corners.


Har pyntet med diverse blomster fra Papirdesign og brukt ramme fra Tim Holtz.




Veldig artig prosjekt å lage :) Håper dere likte den :) Ønsker dere alle sammen en fortsatt fin sommerdag. Nyt den så lenge det varer :p Å ellers vil jeg ønske happy scrapping til alle :)

                                                          - Margrethe- 

torsdag 25. juni 2015

kjappe LO


 Innemellom alle mine PL sider er det litt koselig å lage Lo også ;)

og for min del liker eg at LO er enkle og ikkje tar så alt for lang tid å lage .. 



 Og Pl kortene er yppelige til dette bruk -- og ofte tar det også igjen fargene på dei andre sidene også ;)

Først så har eg stempla litt bakgrunn - greit å få bruke litt anna stempel farge enn svart og brun.
Finne fram noen kort og så er det berre å klippe, rive
lime og stifte 
kjapt og enkelt ikkje sant ;)

 Deretter vart det brukt noen dots, litt washi tape, 
ei stjerne og ein stor blomst .
Litt meir dots ( eg digger dei ;)

eg skulle også finne plassen til noen gode ord,
men i full fart så vart det glemt denne gangen.




 slik vart min kjappe Lo ;)
mesteparten at det eg har brukt er rester av
+ litt wachi tape, ein blomst og litt stempel

Foto stempelet var i juni kit -- eg digger det 

Håper du vart litt inspirert 
- og nesten alt er å finne på Scrapomania ;)

onsdag 24. juni 2015

Kirke

Heisann :)

Jeg vil gjerne dele mitt nyeste prosjekt med dere :) Jeg har laget en 3D kirke. Platået er bygget opp av kartong som er kledd med Bazzill. Inspirasjon til selve kirken fant jeg på pinterest, men selve "malen" har jeg da laget selv med utgangspunkt i bildet. Kirken er bygget opp med kartong som er kledd i mønsterpapir.





De runde vinduene er laget med Die fra Spellbinders og de andre vinduene er laget med Die fra Joy. Blomster som er brukt er fra Magnolia og Papirdesign. Bånd som er brukt er fra Melissa Frances og bling fra Edelweis.





Håper dere likte kirken min :) Ønsker dere alle en videre fin dag/kveld :) Dersom noen ønsker å ta en titt på kreasjonen min tenker jeg å levere den til Scrapomania i morgen :)

                                                     - Margrethe-

tirsdag 23. juni 2015

Album

Hei.

På treffet til Scrapomania fikk jeg laget noen kort, litt PL sider og blant annet denne albumen i vintagestil.

 
På hele albumet har jeg brukt ulike papirer fra Maja Design. Disse har jeg revet og rufset og svertet.
 
 
 
Jeg har brukt dies fra Tim Holtz (tag) og Spellbinders (oval frame). I tillegg har jeg pyntet med osteklut, blondebånd, blomster, doilie, halvperler med strass fra Prima.
 

 
På noen av sidene kan man dra ut en side til. Alle sider er malt litt på kanten med hvit gesso. I tillegg har jeg embosset litt med shabby white embossing enamel fra Stampendous.
 
 

 
 
 
Alt finner du såklart hos Scrapomania.
 
Ha en fin kveld!
 
Hilsen fra Marie.
 
 
 
 
 
 

mandag 22. juni 2015

Et bryllupskort

Heisann.
Nå har jeg endelig begynt å scrappe litt igjen etter ei alt for lang (ufrivillig) pause. Ryggen ville ikke samarbeide, men nå begynner den å komme seg.
Dette bryllupskortet var ett av fire prosjekt jeg laget på scrapomaniatreffet forrige helg. Å, så kjekt vi hadde det! Jeg anbefaler alle å komme på neste treff som blir i januar!

Men altså, her er kortet:
Mønsterpapira på kortet er Maja design -Vintage baby. Like fine til bryllupskort som til baby, synes ihvertfall jeg. Bølgepappen har jeg malt litt med hvit gesso, og hatt på mod podge. 

Blomster og pynt har jeg formet til en liten brudebukett, med bånd rundt. Ringene, blomster og pynt finner du hos scrapomania.

Klem fra Rannveig K.

lørdag 20. juni 2015

Prosjektkit juni 2015

Hei hei alle sammen..
 
Endelig har jeg fått redigert filmen fra prosjektkit for juni.. og jammen var det ikke et herlig kit denne gangen også... :D
 
Så for å gjøre det enkelt.. her har dere filmen.. og under har dere noen detaljebilder (PS pga av litt hastverk var ikke gel mediumet tørt når jeg tok bilder, men slik er det innimellom.. )
 
 
 





 
Klem fra LindaSS

torsdag 18. juni 2015

Kort med papirblokker fra Joy!

Hei på dere!

Jeg har fått i hus noen av de fantastiske motivblokkene fra Joy, og måtte bare lage noen kort med disse. Både motivene og papirblokkene er så flotte!! Her finner du motivblokken jeg har brukt, og her er blokken med mønsterark. Disse papirene fra Joy! er absolutt verdt å ta en titt på.

 
I tillegg har jeg pyntet med blomster og et bredt blondebånd. Rammen rundt motivet har jeg stanset ut i gull kartong med en dies fra Joy! - Petras Birds. Her har jeg valgt å bruke bare rammen og ikke fuglene som hører med.  På innsiden har jeg brukt en oval dies fra Spellbinders sammen med en herlig tekst fra NSS. På motsatt side er det plass til en personlig hilsen.

 
Det ble til et kort til med samme motivblokken, men med denne mønsterark-blokken i samme serie. Love it!! Ønsker deg en fortsatt fin og kreativ dag!!
 
Hilsen fra Marie.
 
 

onsdag 17. juni 2015

Bryllupskort

Har laget bryllupskort som jeg tenkte å dele med dere :) Har brukt lilla kartong for å lage selve kortet.  Har også brukt hvitt Bazzill ark svertet med Distress ink. Mønsterarket jeg har brukt er fra Papirdesign.


Blomstrene er fra Papirdesign og spennen med brudeparets navn er fra Tim Holtz.


Dies som er brukt er fra Joy og Marianne design.


Har laget klart for at det kan skrives en egen personlig tekst på kortet. Denne delen har egen lomme på baksiden av kortet :) Håper dere likte kortet mitt :)

                                                                     - Margrethe-

mandag 15. juni 2015

JUNI PL KIT ;)


 farger som eg digger,
orange, grøn, turkis, jordfarger og beige.

Korta kommer fra Kaiser craft - Base Coat.
Det  hører også med noen små kort som har lurt seg bort fra fotografen + 2 lommer fra Snap 





og som vanlig var det mange gobiter med denne gangen også.

Lett å like - du finner det her 





Kortkit Juni 2015

Hei.

Her kommer noen kort jeg har laget av kortkit for juni mnd :



 


 
Masse delikat i hvitt og beige ble det på meg denne gangen, men der er materialer til å lage noenlitt mer fargerike kort også :-)
 
Kortkit finner du her i nettbutikken.
 
Hilsen fra Marie