onsdag 30. september 2015

Tradisjoner

Hei. I dag har jeg laget en pl- side, der jeg har tradisjoner i fokus. Mine tre tantebarn pleide før å hjelpe meg noen dager før jul. "Før" vil si den gang da jeg selv ikke hadde barn :-) Pluss at mine tante barn begynner å bli store, og vi håper vel stille at de snart selv skal få seg barn som vi kan låne;-)

Så tilbake til tradisjonene. Denne siden er laget med bilder tilbake til 2006. Og siden dette er en avsluttet tradisjon syns jeg det er ekstra stas og kunne scrappe en pl-side og huske tilbake til den gang da. Det var alltid kjekt å ha de tre jentene hos meg, fra skoleslutt til jul. Pynte til jul og ha det kjekt sammen. Nesten så jeg blir reint sentimental her jeg sitter:-)


På denne pl-siden har jeg valgt å bruke nøytrale farger og friske opp med rosa. 
For alle jenter elsker jo ROSA:-) Ihvertfall disse to som er avbildet her:-) 




Syns det blir så lekkert med rammer rundt detaljer
Her syns jeg det passet så godt med to rammer inni hverandre. 


På denne pl-siden har jeg brukt følgende:

Heidi swapp Glitter reinforcements

Håper du fikk litt pl-inspirasjon fra meg i dag:-) Det nærmer seg jul og høsten og gode kosekvelder står for tur :-) Så finn frem scrappe lysten og tiden og kos deg i høstkvelden. Til vi sees igjen, ta vare på deg og dine :-) Klem DT-Elisabeth

tirsdag 29. september 2015

jul i september



mangler litt julestemning når ute dagen har nesten 20 pluss og blå himmel ute,
men det er jo artig å sitte å pusle litt jul også da ;)

Eg var jo så heldig  å få være på kurs forje veke, og hadde litt lyst til å lage fleire slike kort ;)

og eg falt jo pladask for dei nye julearka fra North star design.













mandag 28. september 2015

Du grønne glitrende...

Hei på dere!

Et nytt julekort fra meg. Hadde lyst å brette et typisk 15'15 kort (som jeg stort sett lager) litt annerledes denne gangen. Og de nydelige papirene fra Papirdesign er jeg bare helt forelsket i. Det samme med alle de flotte papirblokkene med fantastiske motiver som har kommet inn hos Scrapomania nå. Dixi Craft og Joy har mange flotte.







Her er det jeg har brukt:

Osteklut
Hvite klokker fra Scrapomania
Swirldies fra Joy
Oval dies fra Spellbinders
Tekststempel fra Kort og Godt med juletekst
Stempel med små setninger fra Norsk Stempelblad
Kristorn Punch fra Martha Stewart
Snøpenn, hyssing og en liten stump med bånd

Alt finner du selvfølgelig hos Scrapomania

Håper du har en fin kveld! Og ønsker deg en flott og kreativ uke!

Klem fra Marie.



søndag 27. september 2015

Gaveboks med lys

Hei.

Jeg har laget noen gaveesker som jeg har fylt med stearinlys og en dekorert fyrstikkeske. Esken er en pringlesboks som har fått nytt liv. En koselig hilsen til noen man setter pris på :-) Her ble det litt jul og litt uten juletema. Viser de med juletema i dag.


Jeg har brukt julepapirer som jeg hadde liggende i julesamlingen min (som jeg dessverre ikke husker hvor kommer fra), men de er kjøpt hos Scrapomania på Moa. Og der er et kjempebredt utvalg av nydelige papirer. Ta en titt innom!  I tillegg har jeg brukt motiver fra en papirblokk fra Joy (den røde boksen) , og motiv fra en papirblokk fra Dixie Craft (den grå/blå boksen).






Jeg har pyntet med hyssing, blomster fra Stotyteller, blomster fra Papirdesign , hjertebånd fra Maya Road , blondebånd og et bånd med "snøballer" (alt kjøpt hos Scrapomania).


På lokket har jeg laget et lite kort man kan løfte opp og skrive en liten hilsen på. Pyntet med samme pynt som resten av boksen.

Moro å lage, og kjekt å kunne bruke opp igjen litt av "søppelet". Bokser og esker har jeg funnet ut at er fint å ta vare på. Det er jo så mye man kan bruke de til, og de blir jo helt annerledes med litt papir og fin pynt.

Ønsker dere en fortsatt fin søndag!

Klem fra Marie.





lørdag 26. september 2015

Til og fra lapper


Hei alle sammen.. 

I dag vil jeg så gjerne vise dere noen til og fra lapper jeg lagde på forrige helgs Stempelscrap.. Dette er helt enkle tags lagd med noen veldig enkle grep. Papiret jeg har brukt er faktisk fra Maja Design som du så klart finner i nettbutikken (og som jeg skal bestille mer av så snart dette blogginnlegget er ferdig.. :) ) 


Den første tagen har jeg laget ved hjelp av dies fra Magnolia.
I tillegg ha jeg brukt dies fra Memory Box til stjernen, metallpynt fra Prima, en liten rose og lagd litt swirler fra blomsterstengelen.. Teksten #hjerterom er gnikkis fra Staz...  Når alt er limt på har jeg strødd litt embossingpulver og varmet fra undersiden.. 


 
Så har jeg noen enkle tags stanset ut fra samme papir fra Maja.. og alle med denne herlige diesen fra Scrapmagasinet... der du får både tag og ordene til og fra (med skygge)...


På de to øverste her har jeg stanset ut teksten og det flotte reinsdyret som du finner i denne diespakken fra Dixi i selvklebende kork fra Marianne Design, helt herlig til slike ting som dette.. 



På disse tre andre har jeg funnet frem motiver i papiret og bygd tagen i rundt detete... Englene har enkelt og greit fått God Jul stemplet på seg fra denne herlige stempelplaten fra Kort og Godt, Nissen med barn blomster og herlig spraypynt, og den siste har fått rosa og hvite blomster som er farget med rød color bloom mist.. nøkkelen er fra en herlig pakke fra Prima.. 



Så da håper jeg at også du fant litt inspirajson til årets til og fra lapper.... og vil du se disse "live" kan du stikke innom butikken på Moa i Ålesund.. 

Klem LindaS




fredag 25. september 2015

Hekta på jul


 I går kveld var eg så heldig å få være med på JULEKORT kurs på Scrapomania butikken ;)

Søte Cathrine hadde laget eit flott  shakerkort med julekort motiv,
Digg digg 

og trengte du eit bryllupskort - bursdag mm.. er det jo bare å bytte motiv 


 eg må vel innrømme det - eg digga  å lage julekort i september og eg håper du også kansje har beg. å tenke tanken på julekort ;)

Alt du trenger og litt til finner du iallefall her på nettbutikken

og her er det flotte kortet som Cathrine har laga ;)



onsdag 23. september 2015

Pl-sider på norsk

Hei. I dag blogger jeg norske pl-sider, for scrapomania:-) 
Endelig er project life kommet på norsk. 
som er klippeark til project life. 

Baksiden av arka er også helt nydelige, og kan brukes til alt, som kort og LO, mm.
Har du ikke sikret deg disse nydelige arka ennå, anbefaler jeg at du gjør det snarest.

De er helt nydelige og du får garantert bruk for de. 
Du får både jule ark og litt mer sommerlige ark. 
Og alt finner du selvfølgelig hosbesteste Scrapomania.no


Mine sider i dag er fra begivenhetene i uke 05.2015


Helt herlig å kunne leke seg med norske ord og uttrykk:-)











 Her er min produktliste med direktelinker til produktet på scrapomania.no :-)

Pl-ark fra storyteller: Hverdag
Pl-ark fra storyteller: Dagen er din
Enamel dots fra Marianne design
Film strip fra Tim Holtz


 Håper du fikk litt inspirasjon til å lage Pl på norsk du også. Og til alle der ute som har sagt:
"Jeg skal begynne med pl når det kommer på norsk". Nå er det her:-)
Til vi sees igjen, ta vare på deg og dine. Klem DT-Elisabeth

mandag 21. september 2015

God Jul!

Hei på dere.

Jeg vet vi ikke er kommet lenger enn til September, men i mitt hode er det snart jul ;-) Jeg har laget ennå et julekort i rødt. Rødt er ordentlig tradisjonell jul for meg :-)


Jeg har brukt mønsterark fra Pion Design - Christmas in Norway sammen med rød og kraft bazzil. Jeg har laget et shakercard, og vinduet er skjært til av et motiv i en bokk fra Dixi Craft. Disse blokkene er bare så skjønne, og har så mage ulike motiver. Jeg er helt forelsket ;-)


Rammen rundt er en dies fra Spellbinders, og inni har jeg brukt små sølvstjerner som jeg har kjøpt på Scrapomania-butikken på Moa.


Den flotte swirlen er en dies fra Joy. Så utrolig fin. Denne kan man jo klippe til å bruke i flere deler. Fin alene og fin sammen med annen pynt. Jeg elsker den allerede!! God Jul er en dies fra Papirdesign. Denne er det også skygge til, men jeg har valgt å bruke bare den ene delen. I tillegg har jeg brukt osteklut, hvite halvperler, trehjerter fra Kort og Godt. Kristorn er en punch fra Martha Stewart, og den rød blomsten er fra Storyteller .


Innsiden er pyntet på samme måte som fremsiden. I tillegg har jeg lagt til en sølvstjerne stanset med en dies fra Nellie Snellen .


Håper du fikk litt inspirasjon til å starte på litt julekort du også. Det går jo så fort ;-)

Klem fra Marie!



lørdag 19. september 2015

Julekort med en overraskelse.

Hei.

Jeg har laget noen julekort med en liten vri. Disse skal jeg fylle med polkagriser når det nærmer seg jul :-) Jeg tok utgangspunkt i noen små hvite papirposer som jeg har kjøpt på Scrapomania på Moa, og tilpasset kortets størrelse utifra disse.



Jeg har brukt rød kartong som base til begge kortene, og to ulike mønsterpapir fra Papirdesign. Serien Til Ettertanke- Vakre julestjerner og Serien Still Natt - Dompap.  Jeg har også brukt noe fra klippearket Stille Natt - Juleminner.





Reinsdyret er en dies fra Yvonne Creations kjøpt i Scrapomaniabutikken på Moa. Dette er et sett på 3 og de er bare så nydelige. Mange fine dies i butikken der nå. Verdt å ta en titt.


Jeg har brukt stempeltekst fra Kort og Godt sammen med Spellbinders dies til rammene og tekstfeltet.

Håper du fant litt juleinspirasjon!

Klem fra Marie.





fredag 18. september 2015

Julekort

Er du i gang med julekort?  Det er jeg. Jeg elsker å begynne tidlig, så kan jeg kose meg med å lage julekort til mange :-)
Dette kortet laget jeg på treff for et par uker siden.
Mønsterpapiret på kortet, er fra en papirblokk fra Joy. Titt innom butikken på Moa, så finner du den der :)
Jeg har også brukt Zig glitter marker -clear,  på snøen og treet for at det skulle få et frostet preg.
Jeg brukte en dies til å stanse ut "god jul". I butikken finner du et godt utvalg dieser med forskjellige ord og tekster. Jeg brukte snow marker for å lage snø på teksten.


Alt av pynt har jeg funnet hos Scrapomania.  Ta deg en tur innom nettbutikken eller fysisk butikk på Moa - nå renner det inn med nyheter!