søndag 31. januar 2016

True friends -et kort

Heisann alle sammen.

Nå har jeg akkurat kommet hjem og landet i sofaen etter en helt herlig helg på Scrapomaniatreffet på Flisnes. Nesten 50 scrappeglade damer var samlet der denne gangen. Takk til alle sammen som var med å bidra til at helgen ble så kjekk som den ble!

Nå vil jeg vise dere ett av kortene jeg fikk laget i helgen. Cathrine, Kitt Jorunn og jeg hadde en liten intern utfordring der vi alle skulle bruke samme papira, litt bølgepapp og et trehjerte. Vi endte opp med tre veldig forskjellige resultat, og sånn ble mitt kort;


På dette kortet brukte jeg mønsterpapir fra maja design.
Hvit cracle paint
Metallpynt malt med hvit gesso


Tusen takk for denne gangen til alle som var på treffet i helga. Slapp godt av og ikke glem å melde dere på Geirangertreffet!!

Ha ei strålende uke!

Klem fra Rannveig K.

lørdag 30. januar 2016

Pyramidekort

Hei på dere!

Idag vil jeg vise dere et pyramidekort som jeg har laget. Dette skal være et kort til noen som snart fyller år. Og inni har jeg laget en liten minialbum med bilder av barna :-)


Basen er av Bazzil Vanilla kartong, og mønsterarket er fra Maja Design - Enjoying Outdoor - Im Happy. Noen ulike deler er laget med forskjellige rester etter andre Maja papirer. Men alle går så godt sammen så jeg synes det er så fint å kunne kombinere dem.


Rammen rundt pyramiden er stanset ut med en dies fra Spellbinders. Jeg har brukt en grillpinne til å tre igjennom. Her har jeg knyttet på et lilla bånd sammen med en liten charms.

Innsiden er pyntet med papirer fra samme serien Maja Design - Enjoying Outdoors - Having tea in the sun. Sammen med noen stemplede tekster, blomster og blonder er det ikke så mye mer som skal til. 




Jeg har laget en liten skjult tag på innsiden der man kan skrive en liten personlig hilsen.



Minialbumet er tilpasset pyramidekortet og brettet av samme Vanilla Bazzil kartong. Pyntet med masse ulike rester fra Maja Design. De passer godt sammen alle sammen syns jeg. 


Ønsker deg en fin helg!

Klem fra Marie. 






fredag 29. januar 2016

Rosa dåpskort

 
 
På søndag skal herlige Marie døpes, og da må gaven ha et tilhørende kort!
Her har jeg laget et dåpskort i duse fargetoner med mønsterark fra Maja Design sin serie "Vintage Baby".
 
 
 
 
 
 
Nydelige blomster må til når kortet er til ei lita prinsesse.
 
 
 
 
Denne lekre borddiesen fra Marianne Design " Curved border" passet godt inn
på kortet.
 
 
 
 
Litt babyrosa halvperker for det lille ekstra.
 
 
 

 
SEn av mine favorittdieser om dagen er swirlen Vintage flourished fra Joy!crafts.
 
 
 
 
Enkelt dekorert innside med god skriveplass.
 
 
 
 
Bakside med personlig stempel.
 
 
 
 
Ønsker dere alle en flott fredag, og en god helg!
Til dere som skal på treff - kos dere masse!!
 
 
Scrappeklem fra Ingvill
 
 
 
 
 
 

torsdag 28. januar 2016

Bryllupstag

Hei alle sammen..

Jeg er i skikkelig tagmodus for tiden og denne gangen er det en tag full av mediums og maling... Og så har jeg helt enkelt pyntet med noen hjerter, rubons og et herlig brudepar.. 


Noen ganger er det enkle ofte det beste og er ville jeg vise at selv om hverdagen slår sprekker og opplever stormer så vil ekte kjærlighet bestå... 



Til bakgrunnen har jeg brukt maling, brusho, bistre, gel medium og gesso... Over alt har jeg mistet litt glimmer mist pearl. 

Håper du også fikk lyst å klisse og kline litt, det er bare helt herlig terapi. 

Klem LindaSS


onsdag 27. januar 2016

Yes, I do

Hei. Vi har jo tema kjærlighet her hos scrapomania for tiden. Jeg har i dag fått lånt meg noen bryllups bilder, fra en av våre nygifte i designteamet. Sånn at jeg også kunne scrappe kjærlighet:-)

Det var utfordrende å skulle scrappe noen andres bilder, som jeg ikke hadde valgt ut selv, men det var skikkelig gøy også :-)


På denne første pl-siden valgte jeg å lage i helt clean and simple stil. 
Bilda er så vakre og jeg lar de snakke for seg selv. 

Jeg har brukt pl-kort fra 3 forskjellige pakker her. 




På den neste siden har jeg brukt litt mer farger og litt pynt også. 


En liten oppsummering på hva jeg har brukt:



Vil få rette en stor takk til Brudeparet og fotograf Bigton Foto, for lån av bryllups bilder :-) 

Det var det jeg hadde for denne gang.
Til vi sees igjen, ta vare på deg og dine. Klem DT-Elisabeth

tirsdag 26. januar 2016

Bryllupskake

Heisann :)

I dag vil jeg gjerne vise dere en bryllupskake som jeg har laget. Kaken og sokkelen er laget av Bazill chipboard sheet som jeg har kuttet opp og tilpasset i passelige størrelser. Deretter er de kledd med Hvit Bazzill


Kaken har jeg tenkt at kunne bli brukt som gave til brudepar. Derfor har jeg brukt diesen med påskriften "Til brudeparet" fra Kaboks.




På toppen av kaken har jeg pyntet med diverse blomster fra blant annet Magnolia og Papirdesign. Jeg må jo da som vanlig ha litt glitter på mine blomster og liker best å bruke Bobunny glitter paste som pensles lett på med en myk pensel.


Det jeg virkelig ønsker å vise frem denne gange er denne lekre diesen Joy! Som regel er det vanskelig å se på diesen når den henger i butikken hvordan den vil bli når den er ferdig utstanset. Jeg synes jo virkelig denne fortjener å bli vist frem :) Jeg har klippet og tilpasset denne for å passe rundt kaken og tatt utgangspunkt i midten av diesen for å kunne få det til å harmonere mellom de ulike etasjene. 


Den andre diesen jeg har brukt er jo som nevnt over fra Kaboks. Om du er som meg å ikke er overbegeistret for din egen håndskrift er dies med tekst en veldig fin løsning å bruke.

Det var det jeg hadde til dere i dag :)
<3 Happy scrapping <3
-Margrethe-

søndag 24. januar 2016

Et enkelt bursdagskort

Jeg bruker ofte mønsterark som er fra serier med annet formål enn det de egentlig er til - som for eksempel på kortet jeg skal vise dere idag. Her har jeg brukt mønsterark fra Pion sin serie "Vintage Wedding" på et bursdagkort. De duse og fargene og lekre mønsterene er perfekte til mange forskjellige prosjekt! 




Kortet er veldig enkelt dekorert med glitter, blomster, klistremerkebokstaver og swirl fra Joy.



I tillegg har jeg brukt kartong fra Bazzill i fargene kraft og sprout.



Hjertene er stanset ut med to dies fra Spellbinders
classic scalloped heart og classic heart.

Har du noen gang vært veldig i stuss når du skal handle mønsterark, og lurer fælt på hvilken kartong som passer til? 
Jeg har lyst til å tipse dere om en super nettside som heter Bazzill matchmaker der de har samlet mange ulike mønsterarkprodusenter, 
og viser oss hvilke kartonger fra bazzill som matcher de ulike seriene  helt perfekt! 
Så neste gang du står i butikken eller på nettbutikken for å handle, ta deg en kikk innom der for å få litt tips :)


Ha en flott scrappesøndag!

Klem fra Ingvill

lørdag 23. januar 2016

Etter regn kommer sol

Hei og hå!
Jeg har kost meg med litt maling av magnoliastempel igjen. Det er bare så avslappende å sitte sånn og male med distress, rene terapien. Jeg skjønner godt hvorfor fargeleggingsbøker for voksne har tatt av. men da er det jo mye kjekkere å fargelegge stempel, så kan man bruke det på kort etterpå.
Jeg pleier å først bestemme meg for mønsterpapir, og så henter jeg fargene jeg skal fargelegge stempelet med fra dem.





På kortet har jeg brukt:
Til fargeleggig av stempelet brukte jeg distress markers.
Diesen fra joy. Superfin og så anvennelig!

Diverse blomster og pynt som du finner i butikken til Scrapomania.

Riktig god helg!

Klem fra Rannveig K.

fredag 22. januar 2016

Hjertevæske

Heisann :)

Denne gangen vil jeg vise dere min lille hjertevæske som jeg har laget ved hjelp av hjertedies fra Spellbinders. Disse diesene har jeg jo brukt i mine 2 forrige prosjekter også. Synes den er utrolig enkel, fin og allsidig. Væsken er laget i kartong og kledd i mønsterpapir fra Pion design - to my valentine. Har også brukt rød Bazzill.


Hjertene og hanken har blitt svertet med Distress ink - Tim Holtz. Hjertene er bygget opp med 3D puter for å gi mer dimensjon til prosjektet.




På kantene av væsken har jeg brukt eyelets og trukket bånd igjennom.


Rosene på mønsterarket Pion design - valentines roses har fått seg litt Stickles. Elsker effekten den gir. Det er plass i den lille væsken til å ha noe oppi, som f eks noen sjokoladehjerter eller en annen liten oppmerksomhet til noen du er glad i <3


Her vises alle hjertene utstanset med diesene fra Spellbinders

<3 Happy scrapping <3
-Margrethe-

torsdag 21. januar 2016

Rosett kort

Hei!

Jeg har et rosett kort å vise idag. Med plass til en liten gave i. En liten sjokolade, smykke eller noe annet smått man ønsker å gi til noen man bryr seg litt ekstra om :-)




Jeg har brukt Vanilla" kartong som base for kortet, og en rund dies fra Lifestyle Crafts for å lage formen. Selve rosetten er laget ved hjelp av en punch fra Martha Stewart, og deretter brettet og limt sammen. 
Alle papirene som jeg har brukt er fra Pion design




Den runde dies er fra Spellbinders, og passet perfekt i størrelse til kortet. Ulike blomster, og et par stemplede tekster fra Kort og Godt er eneste pynten som trengs.

Når man åpner motivet finner man en liten "boks" man kan putte en liten hilsen oppi.



Kortet kan åpnes fra baksiden, og her kan man skrive en liten hilsen.


Håper kortet ga deg litt inspirasjon. Du finner alt jeg har brukt hos den fineste butikken med de fineste godsaker for en scrapper. Scrapomania er verdt å titte innom nå. Så masse fine nyheter!

Klem fra Marie. 







onsdag 20. januar 2016

Kjærlighet i hverdagen.

Hei. I dag har jeg ett innlegg for scrapomania. Temaet vi kjører der for tiden er kjærlighet. Jeg velger å tenke litt utafor den tradisjonelle bryllup/valentins boksen og har i dag valgt å fokusere på den hverdagslige kjærligheten. Da jeg fant disse bilda av min sønn og stesønn som begge elsker traktorer, var valget veldig lett :-)


Det ble 2 pl-sider i samme serien. 
Side 1


Jeg syns kaizer craft har så utrolig mange lekre ark og pl-kort. 
Mange av arka deres er ferdig trykt sånn at de passer perfekt til pl.


De kommer i pakke med 3 ark. Sort, hvit (som jeg har brukt her) og transparent.


Side 2


Det var stor stas og finne en så fin traktor i skogkanten når vi var ute å gikk tur.


Og at de gutta her elsker traktorer, det er det vel liten tvil i :-)


 På disse sidene har jeg brukt følgende:

Zig glitterpenn på sommerfuglene

Ønsker dere alle sammen en fin scrappe stund i vinterværet. 
Til vi sees igjen, ta vare på deg og dine :-)