torsdag 30. juni 2016

Bryllupskort

Heisann!

Idag vil jeg vise dere et bryllupskort jeg har laget for litt siden. Kortet skulle gå i lilla og hvitt og med  stæsj og pynt på. Her var det bare å utfolde seg. Og som jeg koste meg ;-)


Noen detaljer:



Innsiden er pyntet slik:


Her er det jeg har brukt på kortet:

Osteklut
Resin - hjerte og hjørne
Blad Dies - Cheery Lynn Design
Kant Dies - Joy Crafts
Mye ulike blomster
Alfabet stickers fra Papirdesign
Bryllupstekst fra Kort og Godt

Ønsker deg en kreativ dag og helg om litt!

Klem fra Marie. 





onsdag 29. juni 2016

Herrekort

Hei. I dag har jeg lekt meg med månedens kortkit fra scrapomania. Dette var ett helt herlig kit til mann som jeg bare måtte ha. Å lage kort til menn kan være en skikkelig utfordring, men her får vi alt vi trenger og litt til, til å lage røffe, tøffe manne kort. Anbefales på det varmeste.
Jeg har i hovedsak brukt det som var med i kitet, men noen få ting har jeg brukt fra eget skattekammer.


Først ut har jeg laget ett avlangt herrekort, Her har jeg brukt embossing pulver på bakgrunnen, osteklut og litt stempel. Dette er ting som ikke fulgte med i kitet. men som du kan få kjøpt hos scrapomania. Digger klokkene som jeg klipte ut fra det ene arket. 


Klokkene og arka er limt på med 3D-puter for å få dimensjon i kortet.




Neste kort ut er også avlangt i form. Jeg bare liker de avlange korta mer og mer. 
Dette er ett enkelt kort, altså ikke dobbelt.
Her har jeg igjen klippet ut noen klokker og noen sommerfugler. 


Så har jeg laget meg en tag. Tager er så snertne og ha liggende til en liten oppmerksomhet, 
som feks når man skal gi noen en blomst.
Her måtte jeg finne frem en liten doilie, til bakgrunnen, men tagen kan fint lages uten den.
Filmstrip er en av mine favoritter, og jeg bare elsker å bruke det til herrekort.


Så har jeg laget meg en herre lollipopp. 
Dette er min andre lollipopp, og jeg vet ikke helt om det er min stil. 
Men veldig artig å prøve ut nye ting.
Gratulerer teksten var veldig kjekk, da den så lett kunne formes litt i bøy, uten at den ble ødelagt.






Det var det jeg laget av mitt kit. Jeg har fremdeles mer igjen, og hadde lett laget mer. 
Ett nydelig kitt å jobbe med og det gikk lekende lett å lage herrekort med ett så flott utgangspunkt.

Akkurat nå skinner solen ute, og den må nytes.
Ønsker dere alle en strålende fin dag med mase sol og mye inspirasjon.


tirsdag 28. juni 2016

Pyntet bøtte

Heisann :)

Jeg fikk i spørsmål om jeg kunne pynte en plastbøtte for å gjøre den litt fin. Vil gjerne få vise dere resultatet av dette :). Bøtten var opprinnelig gjennomsiktig, og inneholdt tidligere oppvasktabletter. Gjenbruk er jo absolutt veldig artig. 


Rundt bøtten har jeg brukt mønsterpapir fra Maja design - vintage romance - walk with me. Innsiden av bøtten er kledd med rosa Bazzill. Kanten rundt bøtten er pyntet med blondebånd og resten av bøtten har fått mange detaljer med halvperler på snor


Har pyntet med lilla blomster på sidene av bøtten.




Håper dere likte min pyntede bøtte :) Mottakeren ble ihvertfall veldig fornøyd :)

<3 Happy Scrapping <3

-Margrethe-

lørdag 25. juni 2016

Bryllupskort i eske

Heisann :)

I dag vil jeg gjerne vise dere ett bryllupskort som ligger i en liten eske. Esken er laget av hvit bazzill og har brukt mønsterpapir fra papirdesigns kolleksjon hell og lykke. Innsiden av esken er kledd med American crafts silver papir. Vinduet på lokket har jeg brukt acetatark fra Joy!


Rundt kantene på lokket og nedi esken har jeg pyntet med perler på snor. De lekre hjørnene har jeg laget med dies fra Joy!. I vinduet får du muligheten til å se fremsiden på kortet som jeg har laget.


Bildet over viser når lokket er tatt av, men før man tar ut kortet.


På fremsiden av kortet har jeg brukt en nydelig hjertedies fra joy!. Pyntet med blomster fra Papirdesign og en nydelig liten due. Kantene på kortet er svertet med Distress ink - Tim Holtz.

Kortet holdes sammen av magneter.


lommen jeg har laget på midten av kortet er tiltenkt som en pengelomme, hvor man også kan putte nedi en personlig hilsen til brudeparet.




Håper dere likte mitt kort i eske. Ønsker alle en fin helg :)

<3 Happy scrapping <3

-Margrethe-

torsdag 23. juni 2016

Til Dåpsbarnet

Heisann!

Idag vil jeg vise dere et dåpskort jeg har laget med mønsterpapir fra Craft and You - New baby born 02.


Jag har brukt Bazzil Vanilla (som jeg veldig ofte bruker) som base til kortet. Sammen med gammelrosa kartong. Lagene er bygget opp med 3D puter, og alle kantene er rufset og svertet. 

Blomstene er stanset ut med en punch, og jeg har limt på hvite halvperler fra Papirdesign. Teksten "Dåpsbarnet" er stanset i hvit foam med en dies fra Scrapmagasinet.

Under teksten har jeg satt på en blondesløyfe og hengt på en liten charm.


Motivet er stanset ut av samme mønsterark, og rundt har jeg limt en ramme med bånd i. Dette er en dies fra Marianne Design.



Innsiden er pyntet med samme mønsterark og en stempeltekst med lykkeønskninger. Her har jeg brukt den runde dies uten bånd i. Synes den er fin både med og uten. 



God plass på motsatt side til å skrive en personlig hilsen.

Håper du får en fin dag!

Klem fra Marie. 







onsdag 22. juni 2016

Love this- LO

Hei. I dag har jeg en LO til dere. Denne er laget i mixed media stil, av minstegullet første gang han drikker fra solo boks. Her må vi dokumentere alt :-)




Blomstrene har fått seg ett strøk med glitter paste.


Diesene er fra Dixi Craft.
Small Chickenwire og Filmstrip
Blondekanten på det blå arket under, er punchet med blondepunch fra Martha Stewart.

Når jeg stempler på bilder, så tester jeg alltid stempleputa mi på ett avklipp fra ett bilde i samme kvalitet. De forskjellige photo kvalitetene reagere ulikt med de forskjellige stempelputene så her må man bare prøve seg frem. 


Det var mitt inspirasjons bidrag for i dag. Ønsker dere alle en fin dag videre.


tirsdag 21. juni 2016

Lollipop kort!

Heisann!

Som jeg nevnte i det forrige blogginlegget jeg skrev hadde jeg med alle restearkene mine på scrappetreffet.Jeg syns det er vanskelig å få brukt av restepapirene, og hadde bestemt meg for å dykke ned i dem denne helgen. Overraskende nok (ja, jeg ble faktisk overrasket!) så fikk jeg faktisk laget en god del kort av dem, og også noen lollipopkort.

Her kommer noen bilder:





Jeg har brukt restepapirer som jeg dessverre ikke husker hvor kommer fra.Jeg har brukt gull foile og hvit bazzil som base.  Her har jeg brukt en dies fra LifeStyle CraftsEn doilie er brukt mellom lagene, og jeg har også brukt en sirkeldies fra Joy Crafts under rosetten. Litt lag på lag med mønsterark og kartong. Gratulasjonsteksten er en dies fra PapirdesignGrønne halvperler fra Papirdesign er limt under teksten. Rundt sugerøret har jeg knyttet litt hyssing sammen med litt bånd. På baksiden er det plass til hilsen.





Her har jeg også brukt restepapirer. Litt kartong sammen med mønsterark som jeg ikke husker hvor kommer fra. Samme sirkeldies som det forrige lollipop-kortet. Her har jeg pyntet med noen blomster og en resin engel. Hyssing og bånd sammen med stempeltekst fra Kort og Godt.




Her har jeg brukt mønsterpapir fra Maja Design - Vintage Baby. Motivet er fra mønsterarket It's a girl (heldig som hadde en rest av dette) Jeg har pyntet med osteklut, blonder, rosa hyssing og en gammel knapp. Teksten er stanset i hvit glitter foam. Dies er fra Scrapmagasinet. Blomstene er stanset med en punch, og her har jeg limt på små hvite halvperler fra Papirdesign. Sirkeldies er den samme som de to andre lollipop-kortene.


Håper du fikk litt inspirasjon til å tømme litt av restepapiret ditt også. Jeg får vel dykke ned i resten av posen min etterhvert ;-)

Klem fra Marie. 



mandag 20. juni 2016

Stående bryllupskort

Heisann :)

I dag vil jeg gjerne vise dere ett bryllupskort som jeg har laget. Dette er et fold kort som kan stå oppslått på gavebordet. Det er laget med ett type "magebelte" rundt kortet som enten kan åpnes med båndet, eller la det gli av kortet før man åpner det.


Kortet er laget med lag på lag med hvit Bazzill,grå BazzillBazzill silver foil. Mønsterarkene som er brukt på kortet er fra Papirdesign - hell og lykke - lykkelig, grå. Kantene er svertet med Distress ink - Tim Holtz



På venstresiden av kortet er det laget en "pengelomme" til pengegave, og på høyresiden er det laget en tag som er puttet ned i lommen. Denne tagen kan man skrive hilsen til brudeparet på.





Håper dere likte mitt bryllupskort. Alt du trenger til å lage kortet finner du på min favorittbutikk  Scrapomania <3 

<3 Happy scrapping <3

-Margrethe-