Sider

søndag 16. februar 2014

Vinter-kort

Hei!

Her på Sunnmøre er det ikke mye som minner om vinter for tiden. Det har vært lite snø og ellers alt annet som hører vinteren til. Så da passer det jo kjempebra at Scrapomania har gående en utfordring nå med tema vinter.... Da kan man i det minste få litt vinterfølelse der :-) Utfordringen finner du her, og dette er mitt vinterkort:


Her har jeg stanset en kant rundt hele kortet med en punch fra Martha Stewart. Mønsterarkene jeg har brukt er dette fra Inkido og dette fra Magnolia. Motivet er stanset ut fra mønsterarket fra Inkido. En nydelig vinterlig engel synes jeg. Snøkrystallene er stanset ut med en punch fra Martha Stewart. På disse og på motivet har jeg embosset med Stampendious Frantage; shabby white embossing enamel kjøpt i butikken.


Blomstene jeg har brukt er disse rosene og disse blå kirsebærblomstene. De har fått en liten omgang med glitter og litt embossing som resten av kortet. Rundt selve motivet har jeg lagt blankt perlebånd som er å få kjøpt i butikken på Moa. Også blomstene har fått tvinnet litt perler rundt seg. Synes disse var så fine. Ser nesten litt ut som små frostperler.


Innsiden av kortet er helt enkelt med samme mønsterark og et lite skrivefelt til en hilsen. Her har jeg brukt Martha Stewart Edge Punch- Floral Accent. Denne finner du her.Håper dette ga litt inspirasjon til å lage et vinterlig kort og hive seg med på utfordringen. Kos dere masse, og ha en kreativ uke alle sammen.

Hilsen fra Marie.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar