Sider

torsdag 10. april 2014

Gaveboks til konfirmanten

Hei.

Scrapomanias utfordring for april er konfirmasjon, og som ett bidrag for inspirasjon valgte jeg å dekorere en gaveboks med en tag. Denne er stor nok til å få både pengegave eller en liten gave i.


Selve boksen er kjøpt ferdig til dekorering i butikken på Moa. Enkel å sette sammen, og god plass til å dekorere. Jeg valgte å lage boksen med en tag til å skrive en liten hilsen på. Denne har jeg laget av en liten papirpose som jeg har limt fast på ene siden, og skjært til en passende tag.

Mønsterarket jeg har brukt er fra My Minds Eye og det er dette og dette. Teksten utenpå tag'en er en gnikkis (rub-ons) fra Staz. Den finner du her. På tag'en har jeg brukt et bånd med polkadotter i sort og hvitt, og litt bredt mesh bånd. Her har jeg brukt min lille bowmaker for å lage en litt stor sløyfe.


På den ene kortsiden har jeg valgt å ha konfirmantens navn og konfirmasjonsdato. Her har jeg pyntet med samme bånd som på tag'en, og i tillegg har jeg hengt på en charm og litt pynt laget med en utstanser og tilbehør fra Epiphany Craft.


På den andre langsiden har jeg brukt blomster plukket fra krukkene på disken i butikken, og en tekst fra Scrapomanias egen stempelplate- Konfirmasjon. Den finner du her.


På den siste siden har jeg valgt samme bling og et stempel fra samme stempelplaten.Håper du hiver deg med i utfordringen her du også. Og ha en fortsatt fin-fin dag!

Hilsen fra Marie.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar