DT-Medlemmer

Scrapomania.no DesignTeam!
Her ser dere våre DT-medlemmer.
Bare trykk på navnene så kommer dere til deres private blogger.


DT-Torill

Jeg er Torill Fossum Stamnes, og jeg bor i Steinkjer. Jeg er 44 år og gift og mor til 2 gutter (16 og 13 år). Jeg jobber som pedagogisk leder i en kommunal barnehage. Jeg er glad i å trene og scrappe på fritiden.

Jeg har lekt med denne hobbyen i over 16 år. Det startet med LOer og kun album, men nå går det mest i kort, tags, atc og art journal. Så jeg koser meg med mange retninger innenfor hobbyen
Jeg elsker blomster, og når jeg lager kort blir d mye lag på lag og blomster! Jeg kan lage enkle kort og synes det er gøy også - men koser meg mest når jeg får putle og pirke.

Jeg har bl.a vært designer for Scrappehuset, og Ett Trykk. Nå er jeg i teamet til Scrapomania og Papirdesign. Jeg liker godt å jobbe i slike team! Det gir så mye inspirasjon!


-------------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg er Elisabeth Hatlen. 74 modell. Jeg bor i Brusdalen i Skodje kommune, Like utafor Ålesund. Jeg er født og oppvokst i Ålesund, og flyttet til brusdalen i 2006. Her bor jeg sammen med min samboer, hans 4 barn (11, 13, 16, 18) og vår felles sønn på 5 år. 

Scrapping er blitt mitt pusterom i hverdagen. Og jeg reiser på treff så ofte jeg kan. Dette er bare kjempekjekt, jeg simpelthen elsker treff. Mye inspirasjon, treffe nye og gamle scrappe venner. Husmorfri. Love it

Jeg har egentlig scrappet siden var jeg liten, og samlet på alt av billetter og brosjyrer som jeg laget fotobok av når jeg kom hjem. Ble introdusert for nå dagens form for scrapping i 2008. Da begynte jeg med LO’er. Mitt første Project var 60 LO’er til mitt tantebarn til konfirmasjonen hennes. Project Life begynte jeg på en gang i 2012/13 før dette kom skikkelig til Norge. Jeg hadde alle negativene fra min barndom og noen bilder, og alt hadde jeg scannet inn på pc-en, men hvordan skulle jeg få tid til å scrappe hele livet mitt? Jeg fikk høre om noen lommer som var ideelle til dette formål, og anskaffet meg noen slike, og jeg var PL frelst. I begynnelsen brukte jeg mye resteark, og lagde det jeg trengte selv. Så gleden var stor da jeg ble introdusert for Project Life kort, med tilbehør.


I dag scrapper jeg nesten alt. Project life, lO’er og kort. Kan forekomme 3D prosjekt inni mellom Er innom mye og elsker og bli utfordret. Derfor passer det meg veldig fint og være med i designteamet til Scrapomania og denne herlige gjengen.

Andre team jeg er med i er: Papirlosjen, Barnemix og Project life i Norge.


Mitt motto innen Scrapping: Det er hverdagen det er flest av.

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar