lørdag 13. juni 2015

Posekort med toppers

Hei hei!

Jeg har laget et posekort med toppers. Noe som er kjempeflott for oss som ikke er så glad i å fargelegge selv. Mange fine ferdige fargelagte motiv finner du her i nettbutikken. Det som jeg har brukt på dette kortet er dette.

 
Her har jeg brukt en gråpapirpose som base sammen med hvit bazzil. Mønsterarkene er fra Kaisercrafts og Fabscraps. I tillegg har jeg brukt bølgepapp som jeg har malt med litt gesso.
 
 
Jeg har pyntet med ulike blomster, hvite halvperler fra Papirdesign og en gammel blonde etter min bestemor :-)
 


 
Innsiden er pyntet med samme mønsterark og pynt. Og toppersen har jeg klippet ut fra samme arket. I tillegg har jeg laget en liten flipp som man kan knytte opp. Her er det påstemplet fine ord fra Kort og Godt. Den store swirlen er en dies fra Darice, og den finner du her. Masse flotte swirler. Denne er jo stor og gjør mye utav seg, men den kan fint klippes opp til mindre swirler. Skikkelig fin!
 

 
Tagen er pyntet på samme måte som resten av kortet. Her har jeg knyttet på en blonde og laget et skrivefelt med en ramme som også har fått litt gesso på seg. Dies fra Spellbinders.
 
Håper du fant litt inspirasjon. Og ta deg en titt innom nettbutikken eller butikken på Moa. Der er bare SÅÅ masse fint!!
 
Hilsen fra Marie.
 
 
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar