torsdag 15. desember 2016

Luke 15 og kortikit for desember

Da er det bare en drøy uke igjen til den store dagen, og vi fortsetter vår adventskalender her på bloggen. Idag er det 15. desember, noe som betyr at det er releasedato for kort- og PL-kit! 

Heldige meg har fått lekt meg med kortkittet for denne måneden, og stikkordene denne gangen er elegant, romantisk og rooooosa :)


Jeg ble faktisk så ivrig da det dukket opp i postkassen min, at jeg ikke rakk å ta bilde av hele kittet før jeg begynte med saksa, men her finner du nydelige mønsterark fra Kaisercraft sin P.S I love you serie, blant annet et helt fantastisk stickersark med mange lekre detaljer til prosjektene dine. I tillegg får du bazzill i grå og svart, som passer helt perfekt til disse arkene. Stæsj som roser, bling og blonder hører også med til et så romantisk kortkit.


Høyt og smalt kort med mange romatiske, små detaljer. Alt på kortet er fra kittet.De rosa bordene og teksten er fra stickersarket til Kaisercraft som du får med i kittet - heeeelt fantastisk!Jaggu meg klarte jeg å snike til et julekort i samme slengen. Litt utradisjonelle farger, men med stensil fra Tim Holtz, snø-markør og stempel fra Staz ble det jul :)

Så - har du ikke sikret deg kittet ennå, så finner du det i nettbutikken. Husk at det også er mulig å abonnere på kortkittet, og få det tilsendt enten i 3. 6 eller 12 måneder.


LUKE 15

Hvor mange hovedkategorier finnes det under “Produkter”?


Husk, legg inn svaret ditt i kommentarfeltet under innen kl.00.00 ikveld, slik at du får det registrert sammen med dine andre svar,


Ha en finfin torsdag!

Klem Ingvill

7 kommentarer:

 1. 12 kategorier under Produkter

  SvarSlett
 2. Det finnes 12 kategorier.

  SvarSlett
 3. 12 produkt kategorier
  Nydelige kort du har laget 👏😊

  SvarSlett
 4. 12 stykk. hehe kult at du hiver deg over kittet med en gang det kommer. likte oppsettet på det lange smale kortet:)

  SvarSlett
 5. 12 kategorier.. Må bare si at det kortet med rundingene var aldeles nydelig. De andre var fine også, men det kunne jeg ikke se meg mett på.
  Klem

  SvarSlett
 6. 12
  Så flott kort....artig med sirklene :)

  SvarSlett