mandag 13. januar 2014

To tags

Det er ingen tvil om at jeg ble veldig inspirert av Tim Holtz sin januartag.. den enkle teknikken gjorde alt mulig... :D Så med det i tankene har jeg to tags å vise dere i dag, begge inspirert av Tim Holtz. Du finner omtrent alt jeg har brukt på disse to i nettbutikken her. Og har du lyst å se den første tagene "live" så befinner den seg i Scrapomania sine lokaler på Moa.
 
 
Til den første tagen så brukte jeg distress stain weatherd Wood og ink i samme farge.. og fra Tim Holtz har jeg brukt stensil, rubons, metalltape, teksten og gears.. Embossingfolderen mener jeg er fra Cuttlebug.. Malte treet med sort gesso og brukte en våtserviett for å ta vekk det meste igjen..

 
Jeg dekket hele tagen med distress stain og så brukte jeg ink applikatoren igjennom stensilen.

 
Min andre tag er litt annerledes... Her begynte jeg med å lage bakgrunn... og brukte da dette herlige gears-stempelet fra Scrapomania, mitt eget design. Gearsstempelet finner du på platen Mann 2013. Jeg dekket hele tagen med dette stempelet, holdt det hånden og stempet virkårlig for å få ikke rene linjer.. Så tok jeg litt frayed burlap og dekket hele tagen, mistet med vann og krøllet den.. rettet ut igjen og tørket den for så å ta på gathered twigs på sprekkene og kantene..
 
 
Så stemplet jeg teksten "fordi du fortjener det" på hvit kartong, farget og krøllet... Stemplet finner du på venn 2013 platen fra Scrapomania

 
Tok så på litt osteklut som jeg rev og slet litt it... så blomster og det meste av metallet er fra Prima..

 
På de hvite blomstene tok jeg litt gathered twigs på kantene og mod podge glitter

 
Klem LindaSS

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar