fredag 27. mai 2016

Eksplosjonsboks med hjerter i 3D

Heisann :)

Denne gangen vil jeg vise dere en eksplosjonsboks jeg har laget. Jeg simpelthen elsker!! disse boksene. Grunnen til det er den innbyr til ett hav av muligheter og variasjoner. Denne gangen har jeg laget en eksplosjonsboks til brudepar med pengelomme inni boksen. Jeg har også sentrert ett stående 3D hjerte i midten av boksen. 


Basen på boksen er laget av mønsterpapir fra Maja design - vintage romance - walk with me


Lokket på boksen er laget av rosa Bazzill, og pyntet med mønsterark fra Maja design. Alle kantene er svertet med Distress ink - Tim Holtz. Hjertet på lokket er stanset ut med dies fra Spellbinders. Blomstrene er fra Papirdesign. Brudeparet inni hjertet er chipboard fra Wycinanka det samme er den fine blomsterranken.


På bildet over har jeg laget en lomme hvor det er tiltenkt at man kan putte en pengegave eller evt ett gavekort til brudeparet som bryllupspresang.


Har også laget 2 slike lommer hvor man kan dra opp en tag der man kan skrive en hilsen til brudeparet.


Har brukt den fantastisk fine fuglediesen fra Joy! Viser diesen og hvordan den er utstanset på slutten av innlegget. Jeg har valgt å sverte litt kantene rundt fuglene, og har festet på ett chipboard ord fra Wycinanka.


Lommen til tagen og selve tagen har jeg tilpasset selv. Jeg elsker å bruke eyelets, og disse bruker du fint sammen med "crop-a-dile tang fra we are memory keepers" fant ikke denne i nettbutikken nå, men jeg elsker min tang og anbefales absolutt :)


Hjertet er bygget opp av alle de 6 ulike størrelsene av hjertedies som følger med i pakken fra Spellbinders. Av det største hjertet har jeg stanset ut 2 stk, hatt på 3D limputer og festet på en remse med perler. Platået hjertet står på er også dies fra Spellbinders. Her har jeg hatt på 3D puter mellom alle lagene. Jeg har valgt å bruke annenhver kartong med rosa Bazzill og Bazzill silver foil.


Her vises baksiden av hjertet. For å få det til å stå, har jeg bare brettet ned litt av enden på kanten av hjertet og limt det fast på platået. Har skjult dette med blomster fra Papirdesign


Over vises diesen av fuglene :)

Håper dere likte min eksplosjonsboks. Har en del flere ideer om variasjoner av denne fantastiske boksen, så blir definitivt ikke den siste av denne sorten fra min kant. Håper alle nyter det litt penere været, men at dere ikke glemmer å sette av litt tid til verdens beste hobby, og at man heller ikke glemmer å titte innom verdens beste butikk i fremmerholen, evt nettbutikken Scrapomania.no.

< 3 Happy scrapping <3
-Margrethe-

5 kommentarer:

 1. Jeg blir helt imponert over alle de flotte detaljene du har laget til denne boksen!
  Helt fantastisk, noe så lekkert :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var veldig pent sagt :) Det setter jeg veldig stor pris på :) Tusen takk :)

   Slett
 2. Hei det er martin evensen. Vor mye tar du får en sån. Den var super fin. Lager dj flere typer. Jeg skule hat en sån til kona my. Jeg vil vise vor mye jeg elsker hene hun er alt for meg. Mit nr 4å312714

  SvarSlett