lørdag 14. mai 2016

Snurrende karusell

Heisann :)

I dag vil jeg gjerne vise dere min snurrende karusell med små karuellseter på. I sokkelen er der 2 skuffer som man kan putte noe smått oppi :)


Sokkelen til karusellen er laget av Chipboard og deretter kledd med mønsterpapir fra Papirdesign. Rundingen i midten av karusellen er også laget av chipboard som er kledd i rosa Bazzill. Stolpen i midten er festet til rundingen i midten som også er festet fast i toppen av karusellen. Midt i stolpen har jeg puttet ett papirsugerør med en grillpinne inni som går helt ned til gulvet på sokkelen. Under rundingen i midten har jeg festet fast en mutter for å få den avstanden som er nødvendig for å kunne snurre karusellen. Hele denne delen kan løftes av selve sokkelen. 

Foldene rundt karusellkanten er laget av rundinger som jeg har klippet i 2 for å så lime sammen overlappende rundt kanten. Du kan gjerne bruke rund dies fra f. eks Kort og Godt for å lage disse. Karusellsetene har jeg laget av kartong som er kledd med silver glitter paper - american crafts. Har brukt små eyelets for å feste kjedene i. Gjerdet er dies fra die-namics


Metallhåndtakene på skuffene er igrunn bronsefargede, men jeg har sprayet de med sølvspray for å passe bedre til prosjektet mitt. Det samme har jeg gjort med håndtaket på toppen av karusellen.


Selve skuffen er også laget av Chipboard.  Denne borddiesen fra Joy! har jeg brukt rundt toppen på karusellen. Kjempefin :) 


Bildet over viser gjerde diesen fra Die-namics. Denne bruker jeg myyyye :)

Håper dere likte karusellen min :) Dra gjerne innom den fysiske butikken til Scrapomania i fremmerholen for å gi den en liten snurr :p Mye fint i butikken nå, som det alltid bruker å være. Ønsker alle en fin 17-mai feiring :)

<3 Happy scrapping <3
- Margrethe-

5 kommentarer: