tirsdag 16. april 2013

Kort med tag

Sikkert mange av dere som har fått med seg at det har vært scrappetreff i Geiranger:)
Veldig kjekt å bli kjent med nye scrappedamer, treff "gamle" kjente, scrappe, spise god mat og bare slappe av mellom utfordringer og konkurranser.

Jeg laget dette bursdagskortet med tag på treffet.


Her har jeg brukt de nye papirene til BoBunny "Isabella", en serie med herlige farger. Dette er tosidig papirer som gjør at en får mange muligheter:) Har stemplet Hipp Hurra og stanset det ut med en Spellbinder die og etterpå har jeg preget det med Tim Holtz Embossing Folder - Fancy & FloralFrames. Ellers er det brukt osteklut, charms og Washi tape. Scrapomania her washi tape her, men venter inn flere typer;) Blomstene er fra Kort og Godt og Wild Orchid Crafts. 


Tim Holtz har kommet med Distress Paint:) De er fantastiske å jobbe med og "oppfører" seg som de andre distressproduktene når de blir utsatt for en vannsprut eller to. Jeg brukte de på denne tagen og det blir så stilig effekt. Det som skiller denne med de andre distressproduktene er at når den har tørket er den permanent og vi kan dermed bruke andre produkter og vann uten å ødelegge bakgrunnen som vi alt har laget. 


Jeg malte først tagen med Distress Paint Spun Sugar, Seedless Preserves og Weathered Wood. sprayet godt med vann over slik at fargene rant utover og blandet seg. Tørket det hele med varmluftspistol. Kul effekt ikke sant? Så svertet jeg med Distress Walnut Stain. Har brukt stempel fra Tim Holtz og Vilda Stamps.
Båndet er farget med Distress Paint i samme fargene som tagen. Når det tørket ble det bitte litt stivt, men ingen problem å knyte og forme det:)


Ønsker dere en flott uke videre!!
Hilsen Kristin

1 kommentar:

  1. Ble kjempe fint Kristin, skikkelig lekkert!. Likte veldig godt fargene du har brukt og papirtapen.
    Såå misunnelig på dere som var på treff i helgen. Føler som jeg har gått glipp av noe jeg skulle ha vært med på,, men, men får ta det igjen :-)

    SvarSlett