onsdag 28. august 2013

Clutchveske av tag

Hei alle sammen
 
I dag vil jeg vise dere en clutchveske jeg har laget ved hjelp av en tag i str. 12.. og så litt diverse mediums og slikt da...  Jeg hadde det så moro, og jeg skal forsøke så godt jeg kan å beskrive hva jeg har gjort...
 
Matriallisten min er som følger:
Tag str. 12
Gesso
Akryllmaling (litt av copperfargene)
Distress Paint (antique bronze, weathered Wood og noen blå)
Gel Medium
Maskeringstape
Modeling Paste
Stensil fra Dylusions
Dry Wall Tape (nettingmønsteret du ser)
Crackle Paint (blank)
Lim
Brad
 
Så stikk innom nettbutikken og du finner det du trenger for å komme i gang...
 
 
Jeg startet med å dekke hele tagen med ett lag med blå distress Paint og litt Walnut stain distress Paint.. Neste sted var å legge på stensilen og modeling paste, så dry wall tape og maskeringstape..  Deretter malte jeg over med en blanding av gesso og gel medium (mest gesso).. Når det var nesten tørt blandet jeg litt distress Paint antique b. med gel medium og malte over alt.. brukte så varmepistolen for å få frem bobler..
 
Så var det bare å leke seg med farvene og crackle painten til jeg fikk det akkurat slik jeg ville... la på mer der jeg ville ha mer og jobbet for å få alt til å boble seg skikkelig..  "Tagen" inni er laget på stort sett samme måte, men her brukte jeg også alkoholblekk til å hjelpe meg.

 
Malte også innsiden slik at hele "vesken" kjennes ikke ut som papir mere..
Under her ser du hvordan "tagen" ligger nedi vesken.

 
Under her ser du baksiden og på nederste bilde litt nærbilde av detaljene..

 
Så da håper jeg at du ble litt inspirert til å sette deg ned og leke deg med litt maling.. Husk alt er lov og det er bare å prøve seg frem..


 
Klem LindaSS

4 kommentarer:

 1. WOW - den var flott - dette må jeg også prøve ut - takk for at du deler. KLEM

  SvarSlett
 2. Denne ble skikkelig stilig. Herlige farger også. Moro med sånne tips. Bare så synd at døgnet mitt ikke har flere timer akkurat nå... men det kommer tider etterpå også... :-)

  SvarSlett
 3. Så knalltøff og lekker :) Dette har jeg lyst til å prøve også.. takk for tips og deling.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for herlige kommentarer damer... Og bare gi ett hint om dere har spørsmål.. skal svare så godt jeg kan jeg... En god ide er å la crackle painten tørke før du bruker annen maling over.. jeg lot noe tørke helt, og noe nesten helt.. :D

  SvarSlett