lørdag 21. januar 2017

Shaker kort

Heisann :)

Scrapomania har fått inn noen herlige forskjellige ferdige former og dies som fungerer supert til å lage shaker kort. Jeg har i dag benyttet meg av Jillibean soup cloud ferdig form og Jillibean soup shaker die set - cloud på mitt kort. Dette var kjempegøy og en veldig enkel måte å lage ett shaker kort på. 


Mønsterarket jeg har brukt til basen av kortet er fra Kort og Godt - vårstemning - Pastellkritt. Skyene, regndråpene og dragen er alle fra samme samling av dies fra Jillibean soup - shaker die set - cloud. Den største skyen fra denne pakken med dies passer perfekt til å lage hull for plastikk skyen som også er fra Jillibean soup - card shakers - cloud. Denne kan fylles med ulike perler eller stasj for å skape shaker effekten. Gjerdet er laget med dies fra Die-Namics. Ser denne ikke er tilgjengelig i nettbutikken, men man kan også bruke denne fra CottageCutz. Gresset har jeg laget fra en die jeg har hatt liggende, finnes en fra Joy! som vil gjøre samme nytten :)


Dette var ett kjapt og enkelt kort å lage. Det finnes også mange andre fine former og dies sett fra Jillibean soup som er vel verdt å sjekke ut :) God helg ønsker dere alle :)

<3 Happy scrapping <3

-Margrethe-2 kommentarer: