lørdag 15. juni 2013

Kit #3 Prosjektkit juni 2013

Endelig er det 15. juni og jeg kan vise dere kit #3... prosjektkit'et for juni 2013...ååå som jeg har gledet meg... Jeg har kost meg glugg, dette er bare så herlig...Tenkt her får dere kit til å lage deres helt personlige dag planlegger...  og ikke nok med det... av pakningen skal vi også lage noe... jada det skal uvi.. så når du åpner kit'et ditt pass på å IKKE kaste noe som helst..


Kitet finner du så klart i butikken her.. og har du ikke forhåndsbestilt så bør du være raskt ute.. da vi har begrenset antall (vi papirlekere liker jo ikke akkurat å vente så lenge på varene våre)


Videopresentasjonen av kit'et finner du her


Jeg har så klart kost meg glugg med dette kitet.. og jeg har kun brukt ett par basisting i tillegg til det som er i kit'etVideoen finner du under her, og lenger ned finner du flere detaljebilder


Min dag for dag bok skal jeg bruke til å notere ned alt som hender i mine barns liv, både viktige og uviktige ting... sånn som første ord, første skritt, første bil osv osv.. sånn at jeg om 50 år kan sitte å bla i denne og se hva som skjedde i mine barns liv i måneden januar år etter år..


Sommerfuglene er stanset ut ved hjelp av MS punch og rester av papiret..


Hvis du ikke har thickers i rette farge så kan du farge dem med f.eks. distress paint


Baksiden holder jeg flat... som regel mot den siden jeg skal skrive..


Boken utbrettet


Bakpermen


Da håper jeg dere koser dere glugg.. og om en ukes tid eller mindre så kommer jeg tilbake med hva jeg har gjort med innsiden.. (her har du en liten sniktitt)


Klem LindaSS


2 kommentarer:

  1. Shit, for en kreativitet, jeg har bestilt det =)

    SvarSlett
  2. Dette ser riktig så spennende ut og idag kom kitet mitt. Gleder meg til å leke litt med dette.

    SvarSlett