tirsdag 8. desember 2015

Luke 8 - Vinterhus

Heisann :)

I luke 8 skjuler det seg ett vinterhus i blåtoner. Nå er vi godt inni julestria, og her er allerede det kunstige juletreet satt opp, og pepperkaketoget er laget og pyntet av 4 små barnehender. I denne mørke tiden liker jeg godt å tenne lys. Så denne gangen vil jeg vise frem mitt vinterhushus i blåtoner. Huset hviler på en plate med Chipboard sheet 12"x12" kledd med mønsterark fra Bobunny. Huset er laget av kartong kledd med mønsterark fra Bobunny. For å lyse opp inni huset har jeg brukt ledlys. 


Vindusdiesen er fra Joy! Og de fine tregjerdene er fra Dixi craft som jeg har sprayet med sølvspray. 


Det runde vinduet er rund dies fra Spellbinders. For å skape en fin effekt i vinduene har jeg brukt gelatinplater som jeg har klippet til og limt fast. 


Det fine 3D juletreet er laget med dies fra Spellbinders. Med dieser som har så mye detaljer som det dette treet har, synes jeg at det er best å bruke kartong. Da er det lettere å få den ut av diesformen uten at den rivner. 


På baksiden av huset har jeg laget en dør, slik at man kan åpne den å tenne de 3 ledlysene som står inne i huset. Hengslene er fra Tim Holtz og håndtaket er fra Kort og Godt


De nydelige istappene er laget med dies fra Spellbinders. Jeg har valgt å bruke glitterark fra Marianne design.


På toppen av pipen har jeg limt sammen 2 stjerner fra Tim Holtz, og pyntet med blomster fra Papirdesign som har fått seg en runde med Bobunny glitterpaste.


Håper at alle klarer å bevare roen i denne stressende førjulsstria, og faktisk tar seg tid til å tenke at mye av julestresset er det faktisk mulig å senke litt på selv. Senk kravene, det blir jul selv om ikke huset er skrubbet. Det blir jul selv om man har ligget halve førjulstiden sjuk og ungene er ikke like kravstore som vi som kanskje tror. La oss bringe tilbake juleroen og se litt bort i fra det store presset om å kose seg via sosiale medier. Legg bort mobilen, se hverandre og gjør en god gjerning for noen du føler fortjener det :)

<3 Happy Scrapping <3
- Margrethe- 

4 kommentarer:

  1. Nydelig julehus du har laget, er imponert over alle detaljene på det!!

    SvarSlett
  2. Dette var virkelig nydelig laget. Herlige farger og flott med lys.
    Gunn***

    SvarSlett