søndag 1. november 2015

Pyntede fyrstikkesker

Hei alle sammen
 
Jeg er inne i en slik småprosjektperiode for tiden, og bare elsker å lage små ting som kan være gaver.. Denne gangen har jeg pyntet to fyrstikkesker, slik at de kan passe både til jul og alle andre tider av året..

 
Jeg hadde litt papir igjen etter at jeg lagde noen andre esker, og som vi alle vet, alt må jo brukes, helt ned til den aller minste biten...  :)
 
 
Jeg fant frem to herlige dieser som utgangspunk og startet på reisen..

 
Det neste jeg gjorte det var å ta en Tim Holtz stensil, litt modeling paste (light) og bundle sage distress ink.. ( de røde prikkene er kommet ved god hjelp av en frøken som skulle hjelpe mamma, og hadde en rød tusj). Blander modeling paste med distress ink og tar igjennom stensilen, deretter strør jeg glitter over så det fester seg i modeling pasten.. så enkelt.. :D
 
 
Deretter limte jeg den herlige utstansede borden fra La-la Land på esken (jeg limte nedre kant og de på sidene, hjerte lot jeg være "fri").

 
Så var det bare å pynte med perler, blomster, hvite buskbær, bladene fra diesen, en liten nøkkel og noen fjær.. Og så litt glitter på toppen av blomstene...

 
Håper du fant litt inspirasjon
 
Klem LindaS

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar