tirsdag 11. april 2017

Ballerina i bok

Heisann :)

Denne gangen har jeg vært og rotet på loftet og funnet en gammel bok. Denne boken ble transformert til en dansescene til en glitrende ballerina figur. 


Jeg kuttet ut midten på alle sidene, men lot det være igjen like mye øverst og nederst i boken. Brukte tapetkniv for å klare å skjære gjennom. Tok litt og litt. Sidene brettet jeg da sammen og ble seende ut som dette. Jeg brukte ikke alle sidene i boken, da det ble vanskelig å brette etter jeg rundet ca 200 sider. Da skar jeg bare bort resterende sider og limte de brettede sidene mot bazzil foil i bokens frem og bakside. Jeg har brukt Bazzill silver foil for å gjenskape speilene som er på veggene i ett dansestudio. 


Jeg har brukt papirsugerør fra Kort og Godt for å støtte opp og skjuler skjøter. Der er veldig mange fine varianter å velge i av papirsugerør, så alt etter smak og behag. 


Ballerinaen er festet godt ned i sidene for å ikke falle ned og bli skjev. Baksiden av boken er kledd med mønsterark fra Papirdesign - Muligheter - roseduft

Håper dere likte mitt prosjekt :) Ønsker alle en kreativ påske med det inneværet det ser ut som denne påsken blir å servere oss :p

<3 Happy scrapping <3

- Margrethe -

1 kommentar:

  1. DreamHost is definitely one of the best website hosting company for any hosting plans you might need.

    SvarSlett