tirsdag 7. mars 2017

Lommekort

Hipp hurra!

Idag har jeg lyst til å vise dere en bretteteknikk som kan brukes til utrolig mange anledninger. Det som er kjekt, er at det er plass til 3 tags - med andre ord kan det kombineres til både konfirmasjonskort, bursdagskort, dåpskort og andre personlige kort med bilder på tags.

Nederst i innlegget finner du en tutorial slik at du kan lage ditt eget lommekort.

Til dette kortet må du bruke dobbelsidig mønsterark, og hvor finner du nydelige mønsterark? Jo, i vår alles kjære godtebutikk såklart! 


Motivet på kortet mitt er fra et minitoppers sett fra Dixi crafts. Du får mange lekre motiv i dette settet som passer både til gutter og jenter.Tag'sene mine har jeg stanset ut med sirkeldiesen med søm til Kort og Godt. Den ligger ikke inne i nettbutikken for øyeblikket, men du finner mange andre lekre dies fra Kort og Godt. 
Blant annet har det nett kommet MANGE lekre nyheter *blunk-blunk*Baksiden på kortet. Her er det en lomme med plass til en tag.


LOMMEKORT TUTORIAL
(Trykk på bildene for å få de opp større)
Da håper jeg at jeg har inspirert dere til å prøve på et eget lommekort til tags. Del gjerne bilder på vår facebookgruppe av kortene dere lager med tutorialen, slik at vi kan få se de herlige kreasjonene deres.


Stor tirsdagsklem fra Ingvill

1 kommentar:

  1. Ever wanted to get free Google+ Circles?
    Did you know you can get these AUTOMATICALLY AND TOTALLY FOR FREE by getting an account on Like 4 Like?

    SvarSlett