tirsdag 14. juli 2015

Blå tag..

Hei alle sammen

I dag har jeg lyst å vise dere en tag jeg har laget, og den er akkurat ferdig.. så fersk at desverre så er ikke all limen fått tørket helt ferdig, men så gøy det har vært å lage den.. Og alt du trenger finner du så klart i nettbutikken.. :D 


Jeg startet med en tag og stensil fra Prima, påførte så gel medium over stensilen (bruk gjerne en tykk type gel medium til dette) og strødde så herlig glass glitter over der.. Gel mediumen tørker jo blank så det eneste du ser er glass glitteret.. 
 
 
Nå startet jeg å miste.. jeg brukte en blå og en brun mist, som du får i to forskjellige kalenderkitmistsett.. Disse settene er bare så utrolig herlige og perfekt til det meste.. Tørker dette for så å påføre et lag med glossy gel medium og så mister jeg igjen med begge mistene på den våte bel mediumene. .Dermed får du mer dybde i prosjektet og et urolig flott fargespill med hjelp av bare to mister..
 
 
Til å pynte med har jeg funnet frem diesen som kommer i prosjektkitet som slippes i morgen (obs sa jeg for mye nå) gears, pen nibs, film strip, chit chat og memo pins fra Tim Holz..det er også litt metall fra Prima der..
 
Til slutt har jeg tatt på blomster som har fått litt stormy sky distress ink på seg og så har jeg mistet lett med glimmer mist dazzling Diamonds (som kom i et tidligere prosjektkit)
 
 
Håper du fant litt inspirasjon
 
Klem LindaSS

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar