søndag 12. juli 2015

Dekorert skoeske

Denne gangen ønsker jeg å dele min dekorerte skoeske med dere. Dette var en skoeske som inneholdt barnesko. Lokket skjærte jeg slik at det ikke gikk ned på sidene. Har festet fast magneter fra Basic grey. Disse finner du på Scrapomania :) Det fine mønsterpapiret er fra Maja design.Har dekorert med myyyye blomster da der er så mye fint å velge i. Jeg har brukt hovedsakelig blomster fra Papirdesign. Rysjebåndet på lokket er fra Melissa Frances. De nyyydelige metall sommerfuglene er fra Santoro Mirabelle og er bare helt perfekte for å skape det lille ekstra.Rundingen på toppen av lokket er stanset ut med runde dies fra Spellbinders. Den hvite blomsten på toppen er "svertet" med Distress ink og skaper en fin effekt.


For å skape ett "speil" brukte jeg Bazzill metallic silver. Og for å skape romdelingen nedi esken bukte  jeg tykk papp, som ble kledd med mønsterark. Kantene er svertet med Distress ink.


Håper dere likte min dekorerte skoeske som kan brukes til småoppbevaring av enten utstyr til scrapping eller andre småting alt etter hva man selv ønsker. Ha en fin søndag, og siden det ser ut som sommerværet uteblir kan man heller nytte dagen til litt scrapping :) Så da sier jeg happy scrapping <3

                                                                - Margrethe-

2 kommentarer: