tirsdag 7. juli 2015

Skjermbrett

Heisann :)

I dag vil jeg gjerne vise dere ett skjermbrettkort. Jeg har bare pyntet og dekorert det uten å ha lagt til verken gratulasjoner eller lignende. Det kan man jo selvfølgelig også gjøre, men jeg ville bare vise frem selve ideen :) Selve skjermbrettet er laget i Bazzill kartong og deretter kledd i mønsterpapir fra Papirdesign Lykke pip pip.


"Vinduene" er skjært ut ved hjelp av Skjærekniv fra Martha Stewart og vinduene er acetat ark. Bordene øverst er laget med dies fra Joy. Har brukt 2 stk og tilpasset lenden for å passe på skjermbrettet.


Sommerfuglene er laget med dies fra Marianne design. Disse har jeg festet på begge sidene slik at de skaper en fin effekt. Blomstrene er fra papirdesign. Kantene er selvfølgelig svertet med Distress ink :)


Håper dere likte prosjektet mitt, og forsøk gjerne å lage deres egen versjon av denne :) Ha en fin dag i regnet, og har du ferie så passer jo det supert å ta seg en tur til Scrapomania enten fysisk butikk eller nettbutikk for å fylle opp handlekurven og kose seg med scrapping i styggeværet :) Happy scrapping folkens <3

                                                           - Margrethe-

4 kommentarer: