mandag 17. august 2015

Årets første julekort

Hei igjen.

Jeg har laget årets første julekort med motiv og papirer fra blokker fra Joy!. Mønsterarkene er fra den nydelige blokken Shabby Christmas. Motivet er hentet fra en blokk med julemotiver også fra Joy!

 
Jeg har rufset alle kantene og bgget med 3D puter for dybde på kortet. Jeg har brukt en nydelig dies fra Joy  oppe ved motivet, og festet på små hvite halvperler fra PapirDesign. I tillegg har jeg pyntet med masse ulike blomster, hyssing, osteklut og noen glitrende brads kjøpt hos Scrapomania.
 

 
 
 
De små bladene er stanset ut med en punch fra Martha Stewart. I tillegg har jeg pyntet innimellom med chipboard som jeg har klippet i passende biter.
 
Innsiden er pyntet i samme stil som fremsiden. Med samme ark fra samme blokk, og samme pynt. Teksten er fra et stempel fra North Star Stamps. De små juletreene er en liten rest jeg hadde liggende fra en større dies fra Diesire. Denne syns jeg passet fint inn her, og kantene er svertet litt med svak blått. Her har jeg også hatt på osteklut for litt shabby/vintage stil.
 

 
Håper du fant litt inspirasjon til å starte på juleprosjektene dine også!
 
Klem fra Marie.
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar