mandag 1. mai 2017

Til en fotballfrelst konfirmant.

I går gikk startskuddet for konfirmasjoner her på sunnmøre og selvsagt var det noe scrappet som ble gitt til noen av konfirmantene. Jeg overleverte en eksplosjonseske til en fotballfrelst konfirmant. Temaet sier seg vel selv? Det måtte bli fotball :)



Nå om dagen er det lett å ha fotball som tema. Godteributikken Scrapomania bugner over i forskjellige papirer,dieser,stempler og pynt som passer til dette. Fotballen i 3D er funnet på nett. Selve boksen er laget i sort bazzill. Den har fått et panel med bazzill Foil før et panel med herlig mønsterark fra Kort&Godt. Begge sidene av mønsterarket er brukt her. Jeg er veldig glad i alfabetdies. Det er koselig å kunne navngi og datosette personlige papirkreasjoner med flotte tall og bokstaver. Dette alfabetet fra Dixie har også tall. En skimter såvidt den flotte stjernepynten på lokket.


Inni boksen har jeg også brukt mønsterark fra Kort&Godt. Sirkler i sort bazzill er stanset ut og brukt som base. Stempeltekstene er fra Kort&Godt. Pengene er holdt på plass med et lite "magebånd som jeg limte fast bak sirkelen. 


I midten står det rett og slett kakepynt :) Jeg har pyntet litt ekstra på den med flott tre-pynt.

Håper du fant litt inspirasjon i fotball-esken min.

Klem fra DT Belinda


1 kommentar:

  1. Hei. Belinda.
    KAn eg få måla på eska og litt beskrivelse korleis du lagar dette kortet
    Mvh. Anne-Jorunn

    SvarSlett