mandag 11. januar 2016

Paviljong

Heisann :)

Det er vel ingen tvil at det vises mye kjærlighet i bloggen for tiden. Dette innlegget er intet unntak :p Jeg har laget en paviljong med medfølgende brudepar inni, samt at det henger ett kort på toppen av kreasjonen som man kan skrive en hilsen på baksiden av kortet.


Selve sokkelen er laget av 3 ulike størrelser av firkantede bokser, som deretter er limt sammen. De er laget i kartong og kledd med rosa Bazzill og mønsterark fra Papirdesign - hell og lykke - skål for brudeparet. Deretter har jeg laget 4 stolper som skaper rammen av reisverket, og 4 liggende stolper på toppen for å skape stabilitet.


Rundt stolpene har jeg festet hvit tyll.


Pyntet med maaaaaaaasse blomster fra Dixi craftMagnolia, og Papirdesign. Samtlige blomster har fått seg glitterpreg ved hjelp av Bobunny glitterpaste - sugar
Hjertet er stanset ut av den største av hjertediesen fra Spellbinders. Kantene er svertet med Distress ink fra Tim Holtz. Hjertet er festet til toppen av paviljongen med Ball chain fra Tim Holtz. Teksten med "til brudeparet" er laget med dies fra Kaboks.Var litt vanskelige lysforhold i dag, så noen av bildene bærer sitt preg av dette, men vi går heldigvis mot lysere tider og håper dere fikk litt inspirasjon til tross for varierende billedkvalitet :) Ønsker alle sammen en fin mandag videre og en fin uke.

<3 Happy scrapping <3
-Margrethe-

2 kommentarer:

  1. Milde Moses for ein flott paviljong. Og den rose-rada du gitt. Wauw !!

    SvarSlett
  2. Tusen hjertelig takk :) Kan jo aldri bli nok blomster ;) Hihihihi <3

    SvarSlett